Amsterdam Business School

lean six sigma opleidingen

Vervolgopleidingen na de Green en Black Belt opleiding

Meer weten én kunnen op het gebied van Data Science, Artificial Intelligence, of een ander bedrijfskundig thema? De Universiteit van Amsterdam – Amsterdam Business School biedt een breed assortiment aan executive opleidingen, kortlopende programma’s en masterclasses die perfect aansluiten op een afgeronde Green of Black Belt opleiding.

Zowel de Green als Black Belt opleiding richten zich op het zelfstandig kunnen vervullen van een rol als data analytical process improvement project lead. Beide opleidingen behandelen de benodigde kennis en vaardigheden voor het Lean en Six Sigma project- en programma leiderschap.

Denk daarbij aan gestructureerde DMAIC project aanpak, Operational Excellence programma management en change management. Daarnaast wordt ook dieper ingegaan op data analytics onderwerpen die relevant zijn voor evidence-based procesverbetering. Zoals data collection, data wrangling, process mapping, statistical analysis, evidence-based solution design en statistical techniques for big data.

"The more you know, the more you know you don't know"

-Aristotle-

Als je je Green of Black Belt opleiding hebt afgerond, kun je kiezen voor een specialistische verdieping. Welke onderwerpen voor jou relevant zijn, is afhankelijk van je persoonlijke carrière pad.

Volg bijvoorbeeld een opleiding tot Master Black Belt, of verdiep je verder in een van de Data Science of Innovatie programma’s die de Amsterdam Business School aanbiedt. We denken graag met je mee over de richting waarin je je na het behalen van je Green of Black Belt opleiding verder wil gaan ontwikkelen.

Open Programmes

De Amsterdam Business School biedt een breed portfolio van kortlopende programma’s en masterclasses aan die naadloos aansluiten op een afgeronde Green en Black Belt opleiding en die verdere verdieping bieden op onder andere de volgende onderwerpen:

  • Data Science - van verdergaande bewustwording tot gerichte toepassing (o.a. Machine Learning, advanced Data Visualisation, Ethics, managing Data Scientists, Programming in Python, etc)
  • Artificial Intelligence - kennismaking met AI en de mogelijke toepassingen

Bekijk hier het volledige overzicht van de Amsterdam Business School.

Executive Master's

De Amsterdam Business School biedt daarnaast een breed portfolio van deeltijd master-opleidingen (MSc en MBA) aan voor Green en Black Belts die op zoek zijn naar verdere verdieping en verbreding op tal van bedrijfskundige- en bedrijfseconomische onderwerpen.

Voor een volledig overzicht, zie het executive master's aanbod van de Amsterdam Business School.

 

 

Meer informatie

Vragen of advies? Neem contact op met ons via info@ibisuva.nl.