Goede resultaten hybride LSS examen na hybride opleiding

Goed voorbereid namen maandag 17 januari in totaal 33 Green en Black Belt kandidaten deel aan het Lean Six Sigma theorie-examen. Dit kon zowel fysiek alswel online.

Vanwege alle RIVM richtlijnen rondom COVID-19 werd het examen hybride georganiseerd, zodat kandidaten zowel op locatie op de Roeterseiland Campus alswel online vanuit huis het examen konden maken.

Ondanks het feit dat een gedeelte van kandidaten de opleiding online hebben gevolgd, zijn de resultaten voor de Green Belt kandidaten met een slaginspercentage van 73% goed te noemen. Met een slagingspercentage van 77% voor de Black Belt, feliciteren wij alle geslaagden van harte!

Volwaardige certificering tot Green Belt of Black Belt volgt na afronding- en beoordeling van een tweetal projecten. Het praktijkexamen werd in januari 2022 afgerond. Voor het merendeel van de kandidaten geldt dat de toegepaste Lean Six Sigma methode goed werd toegepast en beschreven. In totaal 5 kandidaten die voor het praktijkexamen opgingen mogen zich nu officieel gecertificeerd Green Belt of Black Belt noemen.

Zelf ook een Green Belt, Green to Black Belt, Black Belt óf Master Black Belt opleiding volgen en gecertificeerd worden, of een verdiepend eendaags seminar volgen? Kijk dan bij onze opleidingen, deze vangen 14 februari 2022 weer aan.